home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: Thuiswerken

wo 16 mrt 2022

Na twee jaar gedwongen thuiszitten, mogen we eindelijk langzamerhand weer terug naar de werkplek. Maar thuiswerken was niet voor iedereen kommer en kwel. Sommigen ontdekten dat ze thuis beter konden werken, of dat een balans tussen thuiswerken en naar de werkplek gaan ideaal voor hen was.
En alhoewel we de afgelopen twee jaar volop hebben kunnen oefenen in de praktijk, dan is het nog handig om wat tips te krijgen over hoe je het thuiswerken kunt inrichten. En die tips vind je in de gratis online cursus die we deze maand uitlichten: Thuiswerken.

Meer weten over thuiswerken?

Volg gratis online cursussen met je abonnement

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen.

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.