home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: Talent ontwikkelen

di 18 okt 2022

‘Wat een ramp!’ is het thema van de Maand van de Geschiedenis. De bibliotheek besteedt veel aandacht aan het rampjaar 1672, onder meer door een expositie en een lezing. Oorlog en conflicten zijn van alle tijden. Conflicten spelen zich niet alleen tussen landen af, maar ook op persoonlijk niveau. In de cursus van de maand leer je dat er ook positieve kanten aan een conflict kunnen zitten en wat jouw eigen conflictstijl is. De cursus geeft ook handvatten voor als het onverhoopt toch escaleert. Je leert er alles over in de gratis cursus Conflicthantering.

Meer weten over conflicthantering?

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen.

Volg gratis online cursussen met je abonnement

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.