home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: No story, no glory

wo 27 mrt 2024

Ja, het is weer Boekenweek! Tijd voor verhalen. Verhalen lees je niet alleen in boeken, maar kom je overal tegen. Denk bijvoorbeeld aan het verhaal dat je je leidinggevende vertelt in een 1-op-1-gesprek. Maar hoe vertel je een overtuigend verhaal? Dat leer je in de gratis cursus No story, no glory.

Meer weten over verhalen?

  • Plot : bedenk het verhaal achter je verhaal
  • Storytelling : de weg naar het hart : praktische gereedschappen en tips om van droge feiten een pakkend verhaal te maken

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen.

Volg gratis online cursussen met je abonnement

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.