home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: Lekker in je vel

zo 16 jan 2022

Klaar voor de start van een nieuw jaar? In januari ligt de nadruk in de bibliotheek op in beweging komen en je vitaal voelen. Gewoon, lekker in je vel.


Handje nodig om je goed te voelen? Dat kan. In de online cursus Lekker in je vel leer je over positieve psychologie en hoe je een manier van bewegen vindt die bij jou past, over omgaan met tegenslagen en hoe je werkt aan je relativeringsvermogen, hoe je grenzen stelt en je jezelf wapent tegen de dagelijkse sleur.

Meer weten over je lekker in je vel voelen?

Volg gratis online cursussen met je abonnement

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen.

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.