home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: Kritisch denken

di 17 jan 2023

Januari staat bij ons in het teken van verandering. Is dat nodig, vraag je je misschien af. Die vraag stellen, is gelijk een blijk van kritisch denken!
Mocht je het kritisch denken niet echt beheersen, dan kun je daarvoor de gratis online cursus volgen. Je leert daarin meer over je denkprocessen en hoe je een open houding aanneemt, maar ook wanneer kritisch denken geen zin heeft en wat de meest gemaakte denkfouten zijn. Overtuigd? Zo niet, laat dan even de kritische houding varen en volg de cursus Kritisch denken.

Meer weten over kritisch denken?

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen. Je logt in met je bibliotheekgegevens.


Volg gratis online cursussen met je abonnement

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.