home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: Delegeren in één minuut

do 20 jul 2023

De maand juli staat in het teken van ‘Wat neem jij mee?’ Iedereen heeft een rugzakje. Om letterlijk mee te nemen of eentje met herinneringen. Je kan zelf kiezen wat je wel of niet meeneemt in je rugzak. Wil jij leren hoe je kunt loslaten? Dan is de cursus Delegeren in één minuut wat voor jou! In deze cursus leer je de kunst van loslaten en hoe dit jou een enorme tijdswinst kan opleveren.

Meer weten over delegeren?

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen. Je logt in met je bibliotheekgegevens.

Volg gratis online cursussen met je abonnement

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.