home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: De kunst van het netwerken

di 18 apr 2023

De maand april staat in het teken van ‘In de buurt’. Met mensen die in je buurt zijn, kun je makkelijk netwerken. En dat is handig, want die mensen kunnen je zo in contact brengen met anderen die voor jouw werk van nut kunnen zijn.
Sommige mensen zijn geboren netwerkers en babbelen er met iedereen op los. Kost het netwerken jou wat meer moeite? Volg dat de cursus De kunst van het netwerken. Hierin leer je o.a. wat jouw netwerkstijl is, hoe je je verdiept in de mensen die je ontmoet en hen oprechte aandacht schenkt

Meer weten over netwerken?

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen. Je logt in met je bibliotheekgegevens.

Volg gratis online cursussen met je abonnement

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.