home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: Boost je digitale vaardigheden

vr 17 nov 2023

Nieuwe media, we kunnen er niet meer omheen. Elk jaar wordt in november de Week van de Mediawijsheid gehouden. Dit jaar was het thema #hierniet. In deze week was er aandacht voor online omgangsvormen. Heb je het gemist of wil je nog wat oefenen? Volg dan de gratis cursus Boost je digitale vaardigheden. Hierin maak je o.a. kennis met social media, leer je hoe je online communiceert en wat nettiquete is.

Meer weten over creatief denken?

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen.

Volg gratis online cursussen met je abonnement

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.