home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: Artificial Intelligence

ma 15 mei 2023

De maand mei staat in het teken van ‘Vrij als een vogel’. Tegenwoordig hoor je steeds meer over artificial intelligence, oftewel kunstmatige intelligentie. Gaan computers ons werk overnemen en kan iedereen op vakantie? En hoe werkt die kunstmatige intelligentie eigenlijk?
Voor mensen die zelf nog willen nadenken over dat soort vragen is er de cursus Artificial Intelligence. Daarin leer je onder andere hoe kunstmatige intelligentie al deel uitmaakt van ons leven en wat we in de toekomst hiervan kunnen verwachten. Maak je dus even vrij om je hierin te verdiepen.

Meer weten over kunstmatige intelligentie?

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen. Je logt in met je bibliotheekgegevens.

Volg gratis online cursussen met je abonnement

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.