home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Online cursus van de maand: Afkicken van social media

ma 19 dec 2022

Gezellig, de feestdagen komen er weer aan. Wat minder gezellig is: mensen die in gezelschap op hun telefoon kijken. Hoe onderdruk je de gewoonte om steeds naar nieuwe berichten te kijken? In deze online cursus leer je de invloed van je smartphone herkennen en train je discipline en zelfbeheersing. Maak er gezellige feestdagen van en volg de gratis cursus Afkicken van social media.

Meer weten over online/offline?

Wat kun je nog meer met je bibliotheekabonnement dan boeken lenen? Nou, veel. Bijvoorbeeld één van de 160 online cursussen volgen van de onlinebibliotheek (je weet wel, waar je ook e-books en luisterboeken kunt lenen met je abonnement). En ook hiervoor geldt: met je abonnement is het allemaal gratis, dus je mag ze ook alle 160 volgen. Je logt in met je bibliotheekgegevens.


Volg gratis online cursussen met je abonnement

Het is een breed scala aan onderwerpen, zoals werk (solliciteren, functioneringsgesprek, timemanagement…), gezondheid (slapen, burn-out, vitaliteit) en persoonlijke kracht (kritisch denken, sociale intelligentie en de kracht van falen). Elke maand lichten we een cursus uit.