home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Meivakantie in de bieb

di 2 apr 2024

🐝🌞 Nog een paar weken tot de meivakantie!

Het activiteitenprogramma van Kinderplatform Nieuwegein staat weer bomvol leuke dingen. Doe mee met de LenteSpeurtocht, kom vogelkaarten knutselen, maak je eigen bodyscrub of kom naar het Voorleesfeest met het klassieke prentenboek De mooiste vis van de zee. En natuurlijk is ook het Lentefestival er weer!

Zoek alles voor je pannenkoek | 30 april, 2 mei, 7 mei, 8 mei & 9 mei | 12.00 – 16.00

Weet jij wat er allemaal in een pannenkoek zit? En waar het allemaal vandaan komt? Tijdens de meivakantie kun je op het Natuurkwartier zelf op zoek naar alles voor je pannenkoek. Ga zelf op onderzoek uit en vind de verschillende ingrediënten voor een pannenkoek. Je mag er zelf een bakken en natuurlijk lekker opeten!

Lentefestival | woensdag 1 mei | 13.00 – 16.00 | Fort Vreeswijk

Kom je ook speuren, spelen en smullen in het zonnetje? Op woensdag 1 mei vieren we het Lentefestival op Fort Vreeswijk en is er van alles te beleven. Speur mee over het fort, blaas de grootste bellen, leer hoe je lekkere wortelsapjes maakt en knutsel de mooiste bloemen. Of doe lekker actief mee met een potje stoepranden. Het wordt supergezellig want Joggy en Groentje zijn er ook!

Voorleesfeest | Donderdag 2 mei | 10.00 – 11.30 en 15.00 – 15.30

Op donderdag 4 mei 15.00 – 16.00 is het weer tijd voor een voorleesfeest. Deze keer lezen we De mooiste vis van de zee. Dit klassieke prentenboek gaat over delen, vriendschap, alleen zijn en aardig zijn voor anderen. Er is tweemaal Voorleesfeest. Van 10.00-11.30 uur op Buurtplein Batau en van 15.00-16.30 bij Bij de Fortwachter.

En er is nog veel meer te doen in Nieuwegein!

👀 Bekijk meer leuke activiteiten op de facebookpagina van Kinderplatform Nieuwegein of klik op het overzicht hieronder:

De activiteiten worden georganiseerd door:
Bouwspeeltuin Bouwgein Natuurkwartier Nieuwegein Bibliotheek De tweede verdieping DE KOM, theater en kunstencentrum JOGG Sport ID Nieuwegein Jeugdwerk Movactor Nieuwegein Bij de Fortwachter Nieuwegein Stadspas