home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Kees van Kooten schrijft verhaal Nationale Voorleeslunch

vr 24 jul 2020

Luister je ook zo graag naar verhalen? Dan hebben we goed nieuws: de Nationale Voorleeslunch kan ook dit jaar doorgaan, zeker op televisie en wellicht ook ‘live’ bij ons in de bibliotheek.

Het Nationale Voorleeslunchverhaal wordt dit jaar geschreven door cabaretier en schrijver Kees van Kooten. Kooten leest het verhaal op vrijdag 2 oktober, Nationale Ouderendag, zelf voor bij Omroep MAX. Ook andere bekende en onbekende Nederlanders lezen die dag het verhaal voor aan ouderen via de Zilverlijn, de belservice voor ouderen van het Nationaal Ouderenfonds. Zo wil de Leescoalitie ervoor zorgen dat zoveel mogelijk ouderen kunnen meeluisteren.

Ook de bibliotheek start in september weer met de maandelijkse Voorleeslunches voor senioren. Elke laatste woensdag van de maand is er vanaf 11.00 uur een bijeenkomst. Op deze dag schotelen we senioren de mooiste korte verhalen voor en serveren we een kostelijke lunch. Deelname aan de Voorleeslunch is gratis. Aanmelden kan via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. Voorleeslunch en de datum.