home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Gierige Gerda op het Gezondheidsfestival

ma 14 nov 2022

Zet je zintuigen op scherp, doe mee aan diverse gezondheidsworkshops, proef een sprinkhanen-brownie en maak kennis met Gierige Gerda, de bekendste koopjesjager van Nederland. Tijdens het Gezondheidsfestival in bibliotheek De tweede verdieping ontdek jij wat jij nodig hebt voor een vitaal en gelukkig leven en maak je kans op een goodiebag. Dit Gezondheidsfestival is, na aanmelding, gratis te bezoeken op donderdagmiddag 24 november van 14.00 -17.00 uur.

Zet je zintuigen op scherp, bak met beestjes, doe mee aan allerlei leuke testen en volg de lezing ‘Help, alles wordt duurder’.

Wat kun je nog meer verwachten op het Gezondheidsfestival:

  • Ontvang interactieve informatie over de zintuigen door studenten van Hogeschool Utrecht;
  • Check je zintuigen door mee te doen aan allerlei testen;
  • Ervaar hoe het is om slecht te zien, tijdens het parcourslopen met een Vision-bril (kokervisie);
  • Zet je zintuigen op scherp! Proef blind diverse producten en ervaar wat het niet zien van producten met je smaak en reuk doet;
  • Bak met beestjes! Ooit een sprinkhanen-brownie geproefd? Dit is je kans.

Bij binnenkomst ontvangt iedereen een formulier met quiz-vragen. Heb je alle vragen ingevuld? De eerste 50 mensen die het formulier inleveren, ontvangen een goodybag!

Lezing – HELP! ALLES WORDT DUURDER 14.30 – 15.15 uur en 15.30 – 16.15 uur

Iedereen wil geld besparen en sommigen van ons zullen het vroeg of laat zelfs móeten. Tijdens het gezondheidsfestival maak je kennis met budgetcoach Gierige Gerda. Onder de naam Gierige Gerda wordt Minke van Kuijen ook wel de bekendste koopjesjager van Nederland genoemd. Tijdens haar lezing ‘Help, alles wordt duurder’ krijg je leuke, handige en praktische budget- en bespaartips.

Waar let je op en hoe kun je het zelf gaan toepassen? Je leert hoe je geld kunt besparen op boodschappen, zonder gezond eten te hoeven laten staan. En je ontdekt ook hoe je je vaste lasten onder controle krijgt met duurzame oplossingen. Deze bijeenkomst is er voor iedereen die bewuster met geld wil omgaan. Aanmelden voor dit gratis festival doe je via de site.

Leestips