home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 37 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 22 jun 2021

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de (vernieuwde!) balie. En daar deden we toch mooie Boekenvondsten…

Slapen? Bekijk ’t maar!

Wolfje moet over tien minuten naar bed. Dus klimt hij gauw het raam uit, gaat nog even schommelen, klimt over het hek en stapt in een luchtballon. Hoeveel minuten heeft hij nog? Kun je Wolfje helpen zodat hij op tijd in zijn bedje ligt?

Interactief prentenboek met eenvoudige opdrachten. Vanaf ca. 3 jaar.

Je vindt het boek in onze catalogus: Wolfje wil niet gaan slapen, Jo Lindley.

Geheimen…

Parijs, eind negentiende eeuw. De 16-jarige kroonprins Sebastian draagt in het geheim graag jurken. Hij neemt de talentvolle jonge naaister Frances in dienst, die de meest waanzinnige jurken voor hem maakt. Als Lady Crystallia maakt Sebastian furore in het Parijse nachtleven. Maar wat als zijn geheim uitkomt?

Een ontroerende ballonstrip. Vanaf ca. 12 jaar.

Je vindt het boek in onze catalogus: De prins en de naaister, Jen Wang.

BASE__COVER-OF

Je ware aard

Van de bekende Myers-Briggs Type Indicator (MBTI®) en de 16 persoonlijkheidstypen tot leuke testen die je vertellen welke kleur of welk krachtdier je bent, we hebben allemaal een grenzeloze fascinatie voor meer ontdekken over onszelf en wat ons drijft. In dit boek komt het samen. In verschillende tests, analyses en nog veel meer ga je op ontdekkingsreis naar je ware aard of kom je meer te weten over anderen.

Met mooie illustraties.

Je vindt het boek in onze catalogus: Het grote boek vol persoonlijkheidstesten: 25 eenvoudige testen om je ware aard te onthullen, Haulwen Nicholas.

Aanwinstenmail

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn menu’ en naar ‘aanwinstenmail’ om je aan te melden.

Bekijk ook alle andere boekenvondsten!