home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 32 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 18 mei 2021

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de (vernieuwde!) balie. En daar deden we toch mooie Boekenvondsten…

Verlangen naar muziek

Beer was ooit een beroemde pianist die overal optrad. Maar nu is hij heel gelukkig met Kleine Beer in het woud. Als Kleine Beer op een dag zijn vaders oude piano vindt, ontdekt hij dat Beer nog altijd verlangt naar de muziek. Kan Kleine Beer hem helpen? Prentenboek met ontroerende illustraties in warme kleuren.

Vanaf ca. 4 jaar.

Je vindt het boek in onze catalogus: De Beer, de piano en het concert van Kleine Beer, David Litchfield.

Persoonlijke ontwikkeling

Iets nieuws leren gaat niet vanzelf. De auteur van dit boek heeft zichzelf in zijn leven op verschillende momenten uitgedaagd om iets nieuws te leren. Hij geeft zijn ervaringen weer en geeft inspiratie om je leven lang open te blijven staan voor ontwikkeling. Door bewust in een leerproces te stappen kun je zelf op meerdere fronten groeien. In verschillende hoofdstukken vertelt de schrijver over uiteenlopende leerervaringen. Van schaken tot surfen of tekenen. Een boek over moed, nederigheid en persoonlijke ontwikkeling.

Voor iedereen die de stap naar leren moeilijk vindt.

Je vindt het boek in onze catalogus: Beginners: een leven lang leren, Tom Vanderbilt.

Aanwinstenmail

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn menu’ en naar ‘aanwinstenmail’ om je aan te melden.

Bekijk ook alle andere boekenvondsten!