home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 103 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 13 dec 2022

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we toch mooie Boekenvondsten… Ons team kiest er deze week één uit:

Hygge voor thuis : hoe je van je thuis je happy place kunt maken

Nu we vaker thuis zijn, is het extra belangrijk om het thuis zo in te richten dat we er kunnen opbloeien, betoogt auteur Meik Wiking. Hij combineert onderzoek op het gebied van design en geluk om dit te bereiken volgens de levensstijl hygge — de Deense variant van onze ‘gezelligheid’. Extra leuk voor de feestdagen.

Je vindt het boek in onze catalogus: Hygge voor thuis / Meik Wiking

Sporen & vondsten : avontuurlijke veldgids voor de hele familie

Hoe herken je verschillende sporen en vondsten in de natuur en de eigen tuin of straat? Dat leer je met dit boek. Aan bod komen onder andere holletjes, nesten, eieren, uitwerpselen, veren en pootafdrukken. Met veel interessante weetjes.

Je vindt het boek in onze catalogus: Sporen & vondsten / Sarah Devos

Aanwinstenmail

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn menu’ en naar ‘aanwinstenmail’ om je aan te melden.


Bekijk ook alle andere boekenvondsten!