home

menu

Lid worden Inloggen Voorlezen aanzetten

Nieuws

Boekenvondst 10 – elke dinsdag nieuwe boeken

di 8 dec 2020

Elke dinsdag stallen we nieuwe boeken uit in de bieb. In het schap ‘Nieuwe boeken’ vlakbij de balie. En daar deden we vandaag toch mooie Boekenvondsten…

De zoektocht naar geluk gaat helaas niet over rozen. Er bestaan minimaal drie dwaalsporen, volgens psycholoog en coach Anne de Jong. Er is het ja-knikspoor, het supermanspoor en het maskerspoor. Wat dit inhoudt en welke vijf stappen je kunt bewandelen richting geluk lees je in De geluksroute: in 5 stappen naar minder gedoe & meer plezier met de mensen om je heen. Een inzichtelijke, met humor doorspekte én confronterende gids.

Ik wil naar school! | Zwijsen

Voor jonge kinderen vonden we dit gave boek: Ik wil naar school van Rindert Kromhout. Vlegeltje is bang om naar school te gaan en wil niet uit zijn ei komen. Zijn moeder brengt het ei naar school. Zal juf erin slagen om Vlegeltje uit zijn ei te laten komen? Jij en je kleine lezen dit in een groot staand prentenboek met collageachtige kleurenillustraties. Achterin staan enkele gesprekstips voor ouders. Vanaf ca. 3 t/m 5 jaar.

Elke dinsdag lichten we een of meerdere Boekenvondst uit. Wil je de boeken lenen? Loop in de bibliotheek dan gauw naar dit schap.

Is iemand jou al voor geweest? Geen nood: reserveer het boek online.

En zie je ook dat er nog meer pareltjes in de kast staan?

Aanwinstenmails

Via de mail op de hoogte gehouden worden over onze aanwinsten? We versturen wekelijks aanwinstenmails over nieuwe boeken die je bij ons kunt lenen. Je kunt je aanmelden voor deze mails als je inlogt op onze website. Dat doe je met het nummer op je pas dat begint met 083 en je wachtwoord. Ga na het inloggen naar ‘Mijn menu’ en dan naar ‘aanwinstenmail’ om je voor deze mailservice aan te melden. Afmelden kun je doen op dezelfde manier.